МЕРЛО и КАБЕРНЕ СОВИНЬОН

Mерло и Каберне Совиньон от реколта 2006 демонстрира един плътен, искрящ червен цвят с керемидени нюанси. Пленява с богат и наситен аромат на сушени плодове, подправки, ванилия, сухи листа и обработена кожа. Отличава се с хармонично, добре балансирано тяло и богатство от вкусови усещания на сушени плодове, мармалад от сини сливи, ядки и нежни акценти на подправки. Послевкусът е дълъг, приятен и сладък, с приятни нотки на ванилия и дъб.
КАБЕРНЕ СОВИНЬОН и МЕРЛО

Tова вино е направено от избрани зърна Каберне Совиньон и Мерло, отгледани в най-слънчевия край на България. Каберне Совиньон и Мерло 2007 се отличава с наситен искрящ рубинен цвят. Богатство от аромати на зрели черни къпини, печени кестени, ванилия и мед. Плътно, добре балансирано и стегнато тяло. Сочен, сладък вкус, в който доминира зряла къпина и сладки печени кестени. Усещанията преминават в дълъг и впечатляващ финал.
МЕРЛО, КАБЕРНЕ СОВИНЬОН и МЕЛНИК

Bиното има прекрасен искрящ, наситен рубинено червен цвят, направено от специална селекция на Мерло, Каберне Совиньон и Мелник. То ще ви предложи една изкусителна експлозия от аромати на зряла черна череша, мента, ванилия и ядки. Плътно, стегнато и хармонично тяло с подчертан плодов вкус, в който се долавят зрели вишни и черни череши. Финалът е приятен и запомнящ се.
КАБЕРНЕ СОВИНЬОН и МЕРЛО

Виното е направено от селектирани зърна Мерло и Каберне Совиньон, отгледани в най-слънчевия край на България.
Free Fusion 2007 се отличава с наситен искрящ рубинен цвят. Богатство от аромати на зрели черни къпини, печени кестени, ванилия и мед. Плътно, добре балансирано и стегнато тяло. Вкусът е сочен, с много сладост, в който се долавя зряла къпина, печени кестени и малина. Завършекът е дълъг, сладък, топъл и запомнящ се.
МЕРЛО и КАБЕРНЕ СОВИНЬОН

Името на виното говори за това какво може да очакваме от него. Отличава се с наситен искрящ рубинено червен цвят. Завладяващ сочен нос с аромати на черни горски плодове, подправки и какао. Вкусът е мощен, гладък, стегнат, с атрактивни аромати на минерали, пръст и сочни червени плодове. Дълъг, въздействащ финал на сладки подправки и минерали. Лимитирана серия от 300 бутилки.
             МЕЛНИК и МЕРЛО

Това вино е направено от три сорта Мелник и Мерло. Има прекрасен искрящ, наситен рубинено червен цвят. То ще ви предложи богатство от аромати на зряла череша, мента, ванилия и ядки. Хармонично тяло с подчертан плодов вкус, в който се долавят зрели вишни и черни череши. Финалът е приятен и запомнящ се. Лимитирана серия от 600 бутилки.
МЕРЛО, КАБЕРНЕ СОВИНЬОН и МЕЛНИК

Младото вино от реколта 2010 е купаж от Мерло, Каберне Совиньон, Мелник 55 и Мелник Руeн. Цветът му е силно изразен пурпурно червен. Като вкус и аромати се долавят вишна, череша и синя слива. С приятен финал.
МЕРЛО и КАБЕРНЕ СОВИНЬОН

Това вино е направено от специално подбрани зърна Мерло, Каберне Совиньон и Мелник, отгледани в най-слънчевия винарски край на България. Има тъмно червен цвят. Демонстрира експлозия от конфиаромати на червени плодове с привкус на ванилия. Вкусът е мек, кадифен, хармоничен и добре балансиран. В него се долавят сини сливи, горска ягода и печени ядки. Послевкусът е мек, дълъг и запомнящ се.
МЕЛНИК, МЕРЛО, КАБЕРНЕ СОВИНЬОН и РУЕН

Мерло, Каберне Совиньон, Мелник и Руeн реколта 2008 демонстрира един плътен, искрящ червен цвят и богати наситени аромати на червени плодове. Едно много добре озряло грозде с производния му натурален високо алкохолен градус. Послевкусът е сух и пикантен.
2008